Inschrijven » Kosten

Het wettelijke collegegeld voor 2020-2021 bedraagt € 2.143,–  als dit je eerste master is in onderwijs/zorg. Voor de student die eerder een master in onderwijs/zorg heeft gevolgd bedraagt het instellingscollegegeld € 7.350,- per jaar.
Voor boeken moet je rekening houden met een bedrag van ca. € 350,- per jaar. De master Leren en Innoveren is een bekostigde opleiding. Pas als het verschuldigde collegegeld tijdig is betaald, word je definitief ingeschreven als student en ontvang je als bewijs van inschrijving een collegekaart.

Lerarenbeurs 
Op de Master Leren en Innoveren is de lerarenbeurs van toepassing. Het BRIN-nummer van de Marnix Academie is 10IZ en het Isat-nummer is 44135. Lees meer over de lerarenbeurs.

Studievoucher
Kreeg jij voor het eerst studiefinanciering in de periode september 2015 tot en met augustus 2019? En viel jij toen onder het nieuwe stelsel van studiefinanciering (leenstelsel)? Dan krijg je na het behalen van je diploma een studievoucher. Je krijgt dan korting op het collegegeld. De studievoucher is een tegoed van ongeveer € 2.000,- voor een nieuwe opleiding. Het moet een geaccrediteerde opleiding zijn in het hoger onderwijs (voltijd, deeltijd, duaal of modulair) in binnen- of buitenland. Je krijgt het bedrag niet uitbetaald, maar als korting op je collegegeld. Lees hier meer over de studievoucher.